Over yellowQ

Over yellowQ

Wij dragen bij aan een wereld met slimme organisaties, waar mensen met plezier werken.

Hoe kan het anders, waardoor het beter gaat. Organisaties die de processen op orde hebben kunnen vrij en voluit werken. Besparen door efficiency op kosten. Hebben niet alleen oog voor hun financiële gezondheid, maar ook voor duurzaamheid, door minder papier en minder kilometers. Hebben medewerkers die happy zijn met hun werk omdat alles sneller en gemakkelijker gaat. Vandaag beter dan gisteren.

Mensen zich gelukkig en vrij laten voelen in hun organisatie: daarom bestaat yellowQ. Wij zetten ons in voor het optimaal laten functioneren van werkbonnenstroom. Locatie-onafhankelijk. Zo dragen we onmiskenbaar bij aan het werkplezier van onze klanten. Altijd en overal. Gedrevenheid en technisch vernuft zit in de genen van yellowQ. Daarom lukt het gemakkelijk om de app eenvoudig te koppelen aan bestaande software. Eenvoudig en transparant. Dat is het verhaal van yellowQ!

Nice to meet you!

Het team van yellowQ bestaat uit zes nuchtere Twentenaren die hard werken aan slimme oplossingen.Het team van yellowQ bestaat uit
Dankzij de kennis van de nieuwste technieken en hun enthousiasme maken zij het verschil voor organisaties.
De twee eigenaren zijn:

Job Weegink

Deze Rijssense ondernemer is de frisse wizard en het automatiseringsbrein achter deze nieuwe start-up.

Samen met de programmeurs maakt hij yellowQ tot de beste Field Service Software.


Hij wil dat jouw werkplezier net zo groot wordt als dat van hemzelf. Deze jonge alleskunner is up-to-date in de nieuwste technieken, waardoor alles zo smooth verloopt in die handige yellowQ-app.

Wesley van Pijkeren

Deze Rijssense ondernemer is de functionele spil en salesman van yellowQ. Hij gelooft erin dat organisaties een hogere productiviteit kunnen bereiken door efficiënte processen met ondersteuning van de juiste software.

Hij is een enthousiaste papa en mountainbiket net zo fanatiek als hij zaken doet.

Als jouw organisatie slimmer kan, krijgt Wesley dit voor elkaar!

Het platform 
gratis proberen?

Dat kan! Vraag de demo aan.

nl_NLDutch