Über yellowQ

Über yellowQ

Wir tragen zu einer Welt intelligenter Organisationen bei, in der die Menschen gerne arbeiten.

Hoe kan het anders, waardoor het beter gaat. Organisaties die de processen op orde hebben kunnen vrij en voluit werken. Besparen door efficiency op kosten. Hebben niet alleen oog voor hun financiële gezondheid, maar ook voor duurzaamheid, door minder papier en minder kilometers. Hebben medewerkers die happy zijn met hun werk omdat alles sneller en gemakkelijker gaat. Vandaag beter dan gisteren.

Mensen zich gelukkig en vrij laten voelen in hun organisatie: daarom bestaat yellowQ. Wij zetten ons in voor het optimaal laten functioneren van werkbonnenstroom. Locatie-onafhankelijk. Zo dragen we onmiskenbaar bij aan het werkplezier van onze klanten. Altijd en overal. Gedrevenheid en technisch vernuft zit in de genen van yellowQ. Daarom lukt het gemakkelijk om de app eenvoudig te koppelen aan bestaande software. Eenvoudig en transparant. Dat is het verhaal van yellowQ!

Nice to meet you!

Het team van yellowQ bestaat uit zes nuchtere Twentenaren die hard werken aan slimme oplossingen.Het team van yellowQ bestaat uit
Dank ihres Wissens über die neuesten Techniken und ihres Enthusiasmus machen sie für Organisationen den Unterschied aus.
De twee eigenaren zijn:

Job Weegink

Deze Rijssense ondernemer is de frisse wizard en het automatiseringsbrein achter deze nieuwe start-up.

Samen met de programmeurs maakt hij yellowQ tot de beste Field Service Software.


Er möchte dass Ihre Arbeitszufriedenheit genauso groß ist wie seine eigene. Dieser junge Allrounder ist auf dem neuesten Stand der Technik, was in der handlichen yellowQ App alles so reibungslos ablaufen lässt

Wesley van Pijkeren

Deze Rijssense ondernemer is de functionele spil en salesman van yellowQ. Hij gelooft erin dat organisaties een hogere productiviteit kunnen bereiken door efficiënte processen met ondersteuning van de juiste software.

Er ist ein begeisterter Papa und Mountainbike-Fanatiker wie er auch Geschäfte macht.

Als jouw organisatie slimmer kan, krijgt Wesley dit voor elkaar!

Testen Sie die 
Plattform kostenlos

Das ist möglich! Fordern Sie die Demo an.

de_DEGerman